Моята количка

За нас

За Naturel Cosmetics

Изцяло натурална, ръчно направена, ароматерапевтична и подмладяваща козметика с най-качествени БИО и Органични Българско Розово и Лавандулово масло.

Натурел Козметикс

100% натурална, изцяло растителна, чиста и органична козметика, създадена по специална ръчна технология, която запазва напълно ценните качества на съставките!

Създадени в сърцето на световно известната Долина на Розите, ние от фирма „Натурел Козметикс“ съчетаваме 400-годишните български традиции в розопроизводството с екзотика от всички краища на света!

Нашата история

Проектът „Натурел козметикс” не се роди нито спонтанно, нито случайно, нито пък бързо…

„Натурел Козметикс” е резултат на години проби и грешки с живота ми, дълги дни и нощи, в които буквално боледувах от мисълта с какво точно да се занимавам,  защото някак си не исках да се примиря с мисълта да правя нещо до края на живота си, което да е просто работа.

Исках да правя нещо, което  да ми носи радост и да търпи развитие! Но най-вече то да има СМИСЪЛ!

Това да правя натурална и чиста козметика дойде като продължение на дългите години, в които горях по природния начин на живот, близостта с природата и любовта към българското ни Розово наследство.

В момента, в който идеята започна да се избистря до мен професионално категорично и непоколебимо застана моят партньор в живота. Веднъж видял искрата на щастие в очите ми,  той просто никога не ми позволи да се откажа, колкото и трудности да се изпречваха на пътя ни. Оооо, а те бяха много, наистина много! И продължават да се изпречват, но просто няма начин ние да спрем, защото тази „работа” за нас е символ на радостта и надеждата за по-добър свят!

Повечето от рецептите буквално съм ги сънувала, да съвсем сериозно  ви казвам, че сънувах точно кои съставки да комбинирам, за да се получат точните формули. И после ставах развълнувана и трескаво започвах работа докато не се получеше поредното ароматно кремче!

Може би хората усещат всичко това, когато сутрин и вечер нанасят продуктите ни върху кожата си… толкова много емоции, мечти и чиста енергия в бурканче с крем! Може би затова се връщат при нас месец след месец, година след година..

 

 

 

 

Нашите продукти

За изработката на продуктите си използваме само най-качествени БИО и Органични етерични и базови масла, Органични Флорални води и Билкови извлеци, активни съставки с натурален растителен произход!

Повечето съставки, които използваме в нашите продукти са БИО или Органични.

Продуктите от нашата козметична линия съдържат най-чистото и висококачествено Органично Българско Розово и Лавандулово масло, както и Българска Органична Флорална Розова и Лавандулова вода. Те са извлечени чрез парна дестилация като за производството на само 1 гр. от безценното Розово масло са необходими повече от 1 500 розови цветчета, брани на ръка при изгрев слънце!

Защо да изберете нашите продукти?

Нашите продукти не съдържат абсолютно никакви силикони, петролни продукти, стабилизатори, изкуствени ароматизатори и оцветители., съставки от животински прозиход. Никога не са тествани върху животни!

Вълшебно ухаещите, пухкави, ръчно изработени кремчета са копринено докосване, истинска наслада за кожата и духа!

Усетете природата върху кожата си, нахранете я с живот!

© Naturelcosmetics.eu Shural