Моята количка
Безплатна доставка за България при покупка над 100 лв

Моята Бюти рутина за лятото

Моята Бюти рутина за лятото
16 August, 2022

Здравейте, мили хора!
Много от вас ме питат постоянно и затова днес реших да ви споделя в няколко стъпки моята лична бюти рутина за през лятото. Казвам за през лятото, защото тя се променя със смяната на сезоните. Уточнявам, че кожата ми е нормална към суха през пролетта и лятото и става доста по-суха през есента и зимата. Ето и стъпките:
1️⃣ Стартирам с почистване на лицето с Двуфазен почистващ лосион Лавандула и Чаено дърво????.Не отмивам! Оставям органичнитв съставки да подхранват и хидратират кожата! Избирам този, въпреки че е за мазна и смесена кожа, защото комбинацията лавандула, чаено дърво и конопено масло в него много добре балансират и дезинфекцират през лятото, когато кожата се поти и праши повече.
2️⃣ Напръсквам лицето и шията с нашата Органична розова вода????, която допълнително освежава, успокоява, тонизира и събужда!
3️⃣Веднага след това нанасям Подмладяващ серум за лице????. 1 помпичка ми е достатъчна за цялото лице и шия.
4️⃣ В зоната на околоочния контур нанасям 1 малка капчица Скъпоценен околоочен крем????, който наистина не пропускам нито ден, защото имам склонност към бръчици тип “пачи крак” точно в тази зона.
5️⃣ Преди излизане нанасям слънцезащитен продукт 50 фактор на друга органична козметика, просто защото ние все още не сме разработили наш.
6️⃣ Ако обаче няма да излизам нанасям съвсем малко ????Подмладяващ крем за лице с лавандула на лицето и шията ( избягвам околоочния контур, защото там вече съм нанесла преди това серум и околоочен крем).
✅ Всичко това ми отнема не повече от 5-7 минути, само така написано изглежда дълго и сложно.
✅ Грим през лятото не слагам никакъв с изключение на хидратиращо органично червило????.
✅ Вечерта повтарям абсолютно същите стъпки без слънцезащитата естествено.
Ако съм слагала някакъв грим за повод или важна среща измивам първо с органичен сапун и след това допочиствам и поправям ПХ-то ня кожата с Двуфазния лосион Лавандула и Чаено дърво и следват горните стъпки.
✅ С тези стъпки кожата ми се чувства най-добре, не ми се запушват порите, не образувам трънчета, хидратирана съм и свежа.
Около октомври месец леко променям нещата, тогава ще ви споделя отново подробно всичко!
Обичам ви и ви бшагодаря от сърце, че подкрепяте малките български производства и качествените родни продукти като нашите!♥️
Добавяне на коментар

Трябва да влезете, за да добавите коментар. Ако нямате акаунт, можете да се регистрирате за такъв. Регистрацията е безплатна!

© Naturelcosmetics.eu Shural