ЗА НАС

„Натурел Козметикс“ e 100% натурална, изцяло растителна, чиста и органична козметика, създадена по специална ръчна технология, която запазва напълно ценните качества на съставките!

Създадени в сърцето на световно известната Долина на Розите, ние от фирма „Натурел Козметикс“ съчетаваме 400-годишните български традиции в розопроизводството с екзотика от всички краища на света!

Проектът „Натурел Козметикс“ беше вдъхновен от изключителния колорит и неземно ухание на вълшебните Розови и Лавандулови полета, които се простират само на километри от нашия град! Това ни кара да се чувстваме истински благословени от съдбата! Целият ни начин на живот е подчинен на близостта, връзката и любовта към природата! Като лична мисия сме възприели консултанството по здравословно хранене и спорт, с което се опитваме да вдъхновим колкото се може повече хора да живеят според законите на Природата! В това се включва освен всичко друго и какво слагаме върху най-големия си орган, а именно нашата кожа!

За изработката на продуктите си използваме само най-качествени БИО и Органични етерични и базови масла, Органични Флорални води и Билкови извлеци, активни съставки с натурален растителен произход!

Повечето съставки, които използваме в нашите продукти са БИО или Органични.

Продуктите от нашата козметична линия съдържат най-чистото и висококачествено Органично Българско Розово и Лавандулово масло, както и Българска Органична Флорална Розова и Лавандулова вода. Те са извлечени чрез парна дестилация като за производството на само 1 гр. от безценното Розово масло са необходими повече от 1 500 розови цветчета, брани на ръка при изгрев слънце!

Нашите продукти не съдържат абсолютно никакви силикони, петролни продукти, стабилизатори, изкуствени ароматизатори и оцветители., съставки от животински прозиход. Никога не са тествани върху животни!

Вълшебно ухаещите, пухкави, ръчно изработени кремчета са копринено докосване, истинска наслада за кожата и духа!

Усетете природата върху кожата си, нахранете я с живот!

√ Без парабени.

√ Без силикони.

√ Без петролати.

√ Без стабилизатори.

√ Без изкуствени ароматизатори.

√ Без оцветители.

√ Не съдържат съставки от животински произход.

√ Не са тествани върху животни